Ainottarista

Järvenpään Naislaulajat perustettiin vuonna 1963. Myöhemmin nimeen liitettiin "Ainottaret", jota myös käytetään kuoron nimeä lyhentäen.

Vietimme 50v. juhlia 2013 ja seuraava juhlan aihe on ikinuoren kuoron 60v. juhlavuosi 2023.

Kuoron nimessä kuvastuvat vahvat juuret ja perinteet musiikillisesti ja kulttuurillisesti rikkaalla kotiseudulla Järvenpäässä.

Koemme voimakasta laulamisen ja yhdessäolon riemua, etenkin pitkän tauon jälkeen. Luomme yleisölle musiikkielämyksiä, joita varten harjoittelemme tavoitteellisesti ja kehitämme taitojamme uutta oppien. Kuoromme koostuu jäsenmäärältään vaihdellen noin 20 lahjakkaasta laulajasta sekä taitavasta johtajasta, joita yhdistävät laulamisen ilo ja rakkaus elävään musiikkiin!

Harjoittelemme keskiviikkoisin Saunakallion koulun musiikkiluokassa, Pihkapolku 4, klo 18-21. Mikäli kuorolaulu kiinnostaa, ole yhteydessä!

Kaipaatko musiikkia yksityistilaisuuksiin?

Voit tilata kuoron tai pienryhmän esiintymään.  Tiedustelut kuoron sähköpostiin ainottaret@gmail.com

Yhteistyössä kanssamme:

Suomen Naiskuoroliitto

Tervehdimme joulua, konsertti Järvenpään kirkossa 27.11.2021. Kuoron johto Dominik Vogt, säestys Toni Hintsala, valokuvat Aliisa Torkki.